'Aanvaller van SCO Angers wéér aangehouden voor openbaar masturberen'

'Aanvaller van SCO Angers wéér aangehouden voor openbaar masturberen'

Farid El Melali moest zich voor de tweede keer in korte tijd melden op het politiebureau wegens exhibitionisme, het masturberen in het openbaar. Begin mei werd de 22-jarige aanvaller van Ligue 1-club SCO Angers ook al ondervraagd door agenten na een aanklacht van een vrouw.

De eerste keer masturbeerde de Algerijns international op een gemeenschappelijke binnenplaats van een aantal woningen voor het raam van zijn buurvrouw. Buurtbewoners belden destijds de politie waarna El Melali werd aangehouden voor verhoor.

Inmiddels heeft zich een tweede slachtoffer gemeld. In eerste instantie kon de vrouw in kwestie de man niet identificeren, maar na het uitkomen van het incident in mei wel. Het is niet duidelijk welke van de twee incidenten zich eerder afspeelde. El Melali zou naar verluidt een geldboete van 15.000 euro en een celstraf van één jaar boven het hoofd hangen.

De advocate van de voetballer gaf eerder toe dat El Melali ongepast gedrag heeft vertoond. 'Hij had het op niemand gemunt en was naar niemand agressief', aldus Sandra Chirac-Kollarik.

Niet alleen in Frankrijk komt exhibitionisme voor. René zag dat in Nederland de perronrukker weer gesignaleerd was en ging helemaal stuk. Hij vroeg zich af of zoiets fulltime was. Bekijk het fragment hieronder.