'Advocaat weet van niks en kijkt met stijgende verbazing naar aankoopbeleid Feyenoord'

'Advocaat weet van niks en kijkt met stijgende verbazing naar aankoopbeleid Feyenoord'

Feyenoord keurt woensdag Francesco Antonucci, maar volgens VI weet Dick Advocaat niks van de transfer. De oefenmeester ziet liever een centrale verdediger komen, maar lijkt dit er niet doorheen te krijgen bij technisch directeur Frank Arnesen.

'De trainer heeft andere prioriteiten en ziet met stijgende verbazing hoe Feyenoord Onder-21 steeds meer vorm krijgt, terwijl hij zelf moet bedelen om versterking voor zijn laatste lijn, waar Sven van Beek (enkel) en Tyrell Malacia (heup) voorlopig ontbreken', schrijft Martijn Krabbendam in VI.

Antonucci wordt overgenomen van AS Monaco, maar wordt meteen weer verhuurd aan Volendam, waar hij vorig seizoen ook speelde. Naast de Belg werden ook al Bernardo Silva (Benfica) en Mikael Johnsen (Rosenborg) gehaald voor het Onder-21 elftal.

Martijn Krabbendam schuift ook geregeld aan bij Veronica Inside om het laatste nieuws rondom Feyenoord te brengen. Ooit kreeg hij diehard Feyenoord-fan Jan Boskamp flink op de kast door te stellen dat de selectie 'slechts' 20 miljoen waard was. Bekijk hieronder de beelden.