Andy grapt over 'buiten de deur snoepen': 'Laat m'n telefoon in de auto'

Andy grapt over 'buiten de deur snoepen': 'Laat m'n telefoon in de auto'

Andy van der Meijde heeft in zijn bekende Youtube-serie Bij Andy in de auto Monica Geuze weten te strikken. De twee bespreken onder andere loyaliteit in een relatie en het 'buiten de deur snoepen' van Andy.

'Nou ja, we kunnen wel zeggen dat jij veel buiten de deur hebt gesnoept,' zegt Monica tegen Andy. 'Ja, eigenlijk wel,' antwoordt Andy enigzins lachend. De vlogster snapt niets van alle 'uitstapjes' van de oud-Ajacied. 'Het is toch veel lekkerder om in een relatie te zitten met een vrouw waarvan je weet, met haar ben ik gewoon de rest van me leven?' aldus Monica, die er ook niet aan moet denken dat je telkens je telefoon in de gaten moet houden. Andy heeft daar wel een oplossing voor.

'Dat je ook niet bang hoeft te zijn, dat als je telefoon op de bank ligt en jij op de wc zit, dat je denkt: Shit, shit!'. De oplossing voor dit probleem van Andy is simpel. 'Daarom laat ik m'n telefoon altijd in de auto liggen,' grapt Andy tegenover de ex-vriendin van spits Lars Veldwijk.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/CAYMta1nVmM/

Vlogster Monica Geuze had lange tijd een relatie met Veldwijk. Inmiddels zijn de twee uit elkaar. Op de rode loper van Collision II vroeg verslaggever Marlon Braakman de brunette het hemd van het lijf. Bekijk het fragment hieronder.

Bron: Bij Andy in de auto