Arminia Bielefeld deelt sneertje uit aan Schalke om transfer 'oude' Huntelaar

Arminia Bielefeld deelt sneertje uit aan Schalke om transfer 'oude' Huntelaar

Arminia Bielefeld heeft een sneertje uitgedeeld aan directe concurrent Schalke 04. Samir Arabi, technisch directeur bij Bielefeld, is niet onder de indruk van de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar bij Schalke en laat dat weten aan de media.

Huntelaar koos begin deze week voor een transfer naar Schalke 04, de club waarvoor hij al zeven jaar speelde. De formatie uit Gelsenkirchen staat laatste in de Bundesliga en hoopt met de komst van oud-spelers Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) en Sead Kolasinac (Arsenal) degradatie te ontlopen.

'Natuurlijk houden wij in de gaten wat de concurrentie doet. Maar wij hebben niet overwogen om oud-spelers zoals Stefan Kuntz of Bruno Labbadia terug te halen. Dat is bij ons niet aan de orde. Het zou kunnen dat we nog een speler halen of laten gaan, maar dat horen jullie pas als het rond is.'

Kuntz (58) en Labbadia (54) kwamen in een ver verleden uit voor de club uit Bielefeld, maar zijn al jaren niet meer actief als voetballer.

De eerstvolgende wedstrijd van Schalke is woensdag thuis tegen FC Köln. Vier dagen later komt landskampioen en koploper Bayern München op bezoek.

Embedded content: https://twitter.com/ESPNnl/status/1351894061154775040