'Bazoer ontbreekt tegen AZ vanwege disciplinaire schorsing na misdraging'

'Bazoer ontbreekt tegen AZ vanwege disciplinaire schorsing na misdraging'

Riechedly Bazoer ontbreekt zondagmiddag bij Vitesse voor het duel met AZ. Hij is door trainer Thomas Letsch disciplinair geschorst nadat hij zich afgelopen week misdroeg op de training, meldt De Gelderlander.

Bronnen rondom de club melden aan de krant dat Bazoer afgelopen vrijdag op de training Daan Huisman neerschopte en vervolgens verbaal de strijd aanging met Thomas Letsch en doelman Remko Pasveer.

Vorig seizoen werd Bazoer vanwege een vergelijkbaar incident disciplinair geschorst, destijds door trainer Leonid Slutsky. Bazoer kreeg het toen op de training aan de stok met Jay-Roy Grot, waarna hij verbaal de confrontatie zocht met Slutsky.

UPDATE: Bazoer heeft direct berouw getoond na het incident op de training, meldt De Telegraaf. Letsch overwoog hem daarom toch te laten spelen tegen AZ en hem op een andere manier te straffen. Een deel van de spelersgroep vond echter dat Bazoer verbaal te zeer over de schreef was gegaan richting Letsch en dat er een schorsing moest volgen.

Door de gesprekken van zaterdag is de kou wel grotendeels uit de lucht en zal Bazoer waarschijnlijk na het weekend weer aansluiten op het trainingsveld.

Bron: De Gelderlander