Boskamp stellig: 'Feyenoord speelt finale Europa League'
FEYENOORD

Boskamp stellig: 'Feyenoord speelt finale Europa League'

Oké toegegeven, Jan is misschien niet de meest objectieve voetbalanalist van Nederland. Toch denkt Jan dat we Feyenoord terugzien in de finale van de Europa League. Op de vraag of Feyenoord in de finale van de Europa League speelt zegt Jan volmondig ja: 'Ik ga naar de finale kijken en ga er vanuit dat 'wij' (Feyenoord) erin staan.'

Jan sluit ook niet uit dat in mei de Coolsingel weer gevuld is met Feyenoord-supporters voor opnieuw een kampioensfeest. Wanneer onze verslaggever vraagt hoe lang het nog gaat duren voordat Feyenoord weer op de Coolsingel staat, vraagt Jan wanneer de competitie is afgelopen. 'Wanneer is de competitie afgelopen? Reken dan maar zelf uit wanneer we er staan,' antwoordt Jan.

Mogelijk laat Jan zich enigzins leiden door zijn supportershart. Volgens Jan kan Feyenoord in mei 2020 een herhaling geven aan het sprookje van 2017: 'hier staan we normaal elk jaar,' zegt Jan wijzend naar een foto van een gevulde Coolsingel. Of het allemaal realistisch is valt te betwisten, maar over het algemeen heeft Jan wel een goede kijk op het spelletje. Als Jan bij het halen van de Europa League-finale of/en het kampioenschap de fontein op de Coolsingel in gaat, dan tekenen we ervoor!

VIDEO - Jan ziet Feyenoord Europa League-finale halen