Danny open over zwangerschap Escha: 'Het was vier jaar lang ziekenhuis in en uit'

Danny open over zwangerschap Escha: 'Het was vier jaar lang ziekenhuis in en uit'

Vandaag lieten Danny en Escha via Instagram weten dat Escha zwanger is. Dat was echter niet makkelijk. Danny laat tegenover RTL Boulevard weten dat ze jarenlang proberen zwanger te raken.

'Het was niet heel erg makkelijk. We zijn al vier jaar ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Eigenlijk zouden wij in februari nog andere stappen ondernemen, maar toen kwam corona en mochten we niet meer naar het ziekenhuis.'

De coronacrisis betekende dat Danny en Escha de kinderwens even opzij moesten zetten. Na de zomer zouden ze dan weer terug kunnen naar het ziekenhuis. Maar een wonder gebeurde tijdens de coronacrisis. Escha raakte op natuurlijke wijze zwanger.

'Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk', aldus Danny. Hij denkt dat de rust de afgelopen periode hen goed heeft gedaan. Escha is uitgerekend tijdens de Kerst; een prachtig kerstcadeau.

Embedded content: https://www.instagram.com/p/CB2flMmpn4d/

In april stelde Veronica Inside nog de vraag of Danny een babyboom verwacht in huize Vera. 'We zijn goed aan het oefenen', reageerde de zanger toen lachend. Bekijk de beelden hieronder.

Bron: RTL Boulevard