Danny Vera werd opgepakt op avond van eerste zoen met Escha

Danny Vera werd opgepakt op avond van eerste zoen met Escha

The New Now, het nieuwe album van Danny Vera is vandaag uitgekomen. Gisteravond zat Danny aan tafel bij BEAU om over zijn nieuwe album te praten en een aantal nummers te spelen. De zanger sloot de avond af met het nummer 'Spark A Fire' en had daar een prachtig verhaal bij over de eerste zoen met zijn vrouw Escha.

Danny Vera is al jaren samen met Escha Tanihatu. Het stel trouwde in 2013 en is inmiddels in blijde verwachting van hun eerste kind. 'Dat tweede nummer, daar zit een leuk verhaal bij', zegt Danny.

'Toen ik haar vijftien, zestien jaar geleden leerde kennen, draaiden we om elkaar heen in Middelburg. Op een avond zei ze 'ik ga naar huis', dus ik liep met haar mee. Wij stonden daar met z'n tweeën voor de deur en toen werd er gezoend', vertelt Danny.

De zanger besloot de kus te vieren en nog even terug te gaan naar de bar, voor een whiskeytje. 'Het werden er wat meer en op een gegeven moment ging het licht aan, ik wilde naar buiten maar ik moest nog plassen.' Danny mag niet meer naar het toilet en besluit een donker Middelburgs steegje in te duiken. 'Ik zag een prullenbak en deed een 'Marco Kroontje', lacht Danny. 'Toen keek ik achter me en zag ik een helm met een leuk bijpassend pak', doelend op een politieagent. De zanger werd meegenomen naar het politebureau en moest zelfs een nachtje brommen in de cel.

Bekijk het fragment hieronder.