Dit verdient vriend van de show Harry Mens! 💰💰

Dit verdient vriend van de show Harry Mens! 💰💰

We hoeven geen medelijden te hebben met Harry Mens. De presentator en vriend van de show zit er warmpjes bij, zo vertelde hij onlangs aan Wilfred in de podcast Littekens.

In 2016 sprak Harry met De Ondernemer over zijn vermogen. 'Wat ik met het programma verdien? Ik vind het eigenlijk niet nodig om daar uitspraken over te doen, maar neem van mij aan dat ik meer verdien dan Matthijs van Nieuwkerk. (580.000 euro volgens het jaarverslag van BNN-VARA uit 2016, red.) En dat alleen met Business Class. Met het vastgoed en beleggen is het nog veel meer. Ik vind dat ik daar ook recht op heb.'

Toch krabbelt de televisiepresentator in gesprek met Wilfred voorzichtig terug. 'Ik denk uiteindelijk met alle trukendozen die ze openhalen, dat Van Nieuwkerk me toch wel weer inhaalt. Jeroen Pauw en al die jongens, allemaal mooi maar ze gaan al hun eigen programma's produceren, om nóg meer te verdienen op een politiek verantwoorde manier.'

Harry zegt met Business Class meer dan 5 ton per jaar te verdienen. 'Maar zonder Business Class zou ik dat ook verdienen. Ik heb een heel goed commercieel gevoel en heb mijn hele leven geld verdiend,' sluit Harry af.

Tarieven Business Class: (bron | De Ondernemer)

Commercial van 15 seconde rondom en tijdens Business Class: 2.500 euro ex. B.T.W.

Commercial van 30 seconde rondom en tijdens Business Class: 5.000 euro ex. B.T.W.

Commercial van 45 seconde rondom en tijdens Business Class: 7.500 euro ex. B.T.W.

Prijs voor een interview met Harry Mens van ca. 6 minuten: 14.500 ex. B.T.W. (het interview kan worden ondersteund met begeleidend filmpje van ca. 2 minuten. Kosten: 7.000 euro)

Kosten filmpje/interview met Harry Mens' dochter Suze om product, evenement of bedrijf op locatie te promoten: 13.000 euro ex. B.T.W. voor 5 minuten

Business Class sponsoren waarbij bedrijfsnaam zowel voorafgaand aan en na afloop van het programma wordt vermeld: Per kwartaal (13 weken): 26.000 euro ex. B.T.W.

Prijs voor deelname aan een culinair keuken/wijn-item: 4.000 euro ex. B.T.W. per item

Naast Business Class verdient Harry ook aan de bouw van appartementen in Noordwijk, heeft hij een makelaarskantoor en is hij eigenaar van een crematorium.

Tijdschrift Quote dook in 2016 in het vermogen van de alleskunner, en vond een hele reeks bv’s op de naam van Harry Mens. In exploitatiemaatschappij Seaside zit €2 miljoen aan eigen vermogen. In Eastside Investments, waaronder de bv van Mens’ tv-programma Business Class valt, zit een negatief eigen vermogen van €1 miljoen, maar ook een pensioenvoorziening van €3,4 miljoen. In Mens Real Estate Services zien we een dikke ton en in de bv Mens Beheer zit €221.000. Dat maakt bij elkaar zo’n 5 miljoen euro.

LEKKER MAN! 🙏💸

Kijk Littekens met Harry Mens hieronder terug, of beluister 'm HIER als podcast.