Feyenoord-aanwinst wil kampioen worden: 'Daar maken we zeker kans op'

Feyenoord-aanwinst wil kampioen worden: 'Daar maken we zeker kans op'

Uros Spajic heeft een moeilijk jaar achter de rug bij FK Krasnodar. De verdediger kwam niet aan spelen toe door een vervelende enkelblessure. In gesprek met de NOS spreekt hij zijn ambitie uit voor dit seizoen.

'Het was een heel zware periode voor mij. Ik was gewend om altijd te spelen en opeens kon dat niet meer. Ik had een heel lange pauze. Ook psychisch was dat een hele zware periode', zo vertelt de Serviër.

De verdediger moest geopereerd worden. 'Normaal gesproken staat daar drie tot vier weken voor. Maar bij mij heeft dat twee maanden geduurd', vervolgt hij. 'Daar kwam corona nog eens overheen. Die tijd heeft mij echt geraakt. Je hoopt dat het snel voorbijgaat, maar voor je gevoel komt er geen einde aan. Ik werd toen ook elke ochtend piekerend wakker over die blessure. Gelukkig voel ik mij nu weer goed en ben ik honderd procent fit.'

Spajic heeft grote ambities met Feyenoord. 'Ik wil kampioen worden en ik denk dat we daar zeker kans op maken. Feyenoord strijdt elk jaar om de prijzen. Het wordt zwaar. In Nederland doen er drie of vier teams mee om het kampioenschap, maar de kans is er zeker', sluit de Serviër af.