'Feyenoord maakt werk van Sloveense vervanger voor Botteghin'

'Feyenoord maakt werk van Sloveense vervanger voor Botteghin'

In de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger heeft Feyenoord zijn oog laten vallen op de Sloveen Miha Blazic. De 27-jarige verdediger van de kampioen van Hongarije Ferencvaros was eerder al in beeld in Rotterdam, maar na het aanstaande vertrek van sterkhouder Eric Botteghin wordt er nu concreet werk gemaakt van zijn komst.

Botteghin is al een aantal jaar een vaste waarde in de achterhoede van Feyenoord en vormde samen met Jan-Arie van der Heijden het centrale duo in het kampioensjaar van Feyenoord. De Braziliaan lijkt nu toe aan een nieuw avontuur en gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn aflopende contract niet verlengen.

Miha Blazic werd in de wintertransferperiode ook al gelinkt aan de Rotterdammers en de club is nu opnieuw bij de verdediger uitgekomen. Volgens verschillende Hongaarse media is Feyenoord al aan het handelen met Ferencvaros. Volgens Transfermarkt heeft de Sloveen een marktwaarde van 1,2 miljoen euro.

René denkt dat Feyenoord met drie gerichte aankopen en onder leiding van Dick Advocaat een gooi kan doen naar de titel volgend seizoen. Bekijk hieronder de beelden.