Sidekick Rick: ‘Johan moet van Jeroen van der Boom afblijven!’

Sidekick Rick Romijn laat in de radioshow van Veronica Inside weten dat hij niet meer kijkt naar het gelijknamige tv-programma. Volgens de sidekick is Johan Derksen namelijk alleen maar aan het zeuren.

Als Wilfred vraagt aan sidekicks Rick en Niels of zij afgelopen vrijdag nog naar de uitzending hebben gekeken, begint Rick heel stellig. 'Nee, ik heb besloten niet meer te kijken. Ik ben Derksen helemaal zat', roept Rick. Volgens de sidekick is Johan Derksen de laatste tijd alleen maar aan het zeuren op alles en iedereen.

Collega Niels denkt dat Rick vooral gepikeerd is, omdat Johan zijn vriend Jeroen van der Boom heeft aangepakt. Rick ontkent dit niet: 'Van Jeroen van der Boom moet hij afblijven. Jeroen is gewoon een ontzettend aardige gozer, dat weet jij ook', roept de presentator richting Wilfred. Volgens Wilfred ontkennen de mannen aan tafel ook niet dat Jeroen van der Boom een aardige gozer is.

Toch vindt Rick dat Johan te veel aan het zeuren is de laatste tijd en vraagt of Wilfred het daarmee eens is. 'Nou nee, want vrijdag is Johan bijna niet aan het woord geweest', antwoordt Wilfred. De presentator kreeg zelfs nog tijdens zijn ontbijt een appje van Ruud Gullit. De voormalig wereldvoetballer vond dat Wilfred niet goed in vorm was afgelopen vrijdag en dat hij iets te erg zijn Cambuur-hart liet spreken.

Radioshow Veronica Inside is van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica.