HAHA! Jürgen Klopp belde Sir Alex Ferguson midden in de nacht: 'We zijn kampioen!'

HAHA! Jürgen Klopp belde Sir Alex Ferguson midden in de nacht: 'We zijn kampioen!'

Oud-trainer van Manchester United Sir Alex Ferguson onthult in een feliciatievideo van Sky Sports dat hij midden in de nacht is opgebeld door Jürgen Klopp. De trainer van Liverpool was in de feestvreugde en kon het waarschijnlijk niet laten om zijn idool op te bellen.

Desondanks is de legendarische Schot lyrisch over de Duitse trainer. Klopp werd verkozen tot manager van het seizoen boven Chris Wilder van Sheffield United, Gareth Ainsworth van Wycombe Wanderes en Marcelo Bielsa van Leeds United. 'Jürgen fantastisch. Liverpool, 30 jaar sinds jullie de titel hebben gewoon. Ongelooflijk. De prestaties van je team zijn ongelooflijk en je persoonlijkheid is voelbaar door de hele club. Een geweldige prestatie', klinkt de lofzang van 'Sir Alex'.

De oud-trainer vindt het dan ook niet erg dat Klopp in al zijn enthousiasme de Schot wakker belde. 'Ik vergeef het je dat je mij om 3:30 uur 's nachts heb wakker gebeld om te vertellen dat je de competitie hebt gewonnen', sluit de 78-jarige legende af. Ferguson was 26 jaar lang trainer van aarstrivaal Manchester United en won 13 landstitels met de club. Bekijk hieronder de mooie beelden!

Embedded content: https://www.instagram.com/p/CDKHxk3AVS-/