Hans Kraay jr: 'Frenkie heeft de kleinste auto bij FC Barcelona'

Hans Kraay jr: 'Frenkie heeft de kleinste auto bij FC Barcelona'

10 september 2019, 11:00

Volgens Hans Kraay jr. draait het bij het huidige Nederlands elftal niet meer om de randzaken die spelen buiten het veld, vertelt hij maandagavond bij FOX Sports. Zo is Frenkie de Jong volgens Hans Kraay jr. ook in Barcelona bescheiden gebleven bij het uitkiezen van zijn auto.

Hans Kraay jr. waardeert het dat De Jong niet materialistisch is, ondanks dat hij miljoenen verdient en door de voetbalwereld op handen gedragen wordt. "Frenkie heeft weer de kleinste auto bij Barcelona", aldus Hans. "Toen ze hem ernaar vroegen, zei hij: het parkeert makkelijker en we zijn toch maar met z'n tweeën."

Hans Kraay jr. was afgelopen zondag bij Goedemorgen Oranje al lovend over spelers als Frenkie De Jong. Maar ook spelers als Donyell Malen en Georginio Wijnaldum, maken een goede indruk op Hans. "Ik zie gewoon een normale jongen. Ik zie mijn buurjongen aan het woord. Bij Frenkie de Jong zie ik dat ook", zei Hans over Malen. "Het maakt mij niet uit of zijn auto twaalf meter of 7,5 meter is, het is allemaal wat normaler. De Jong, De Ligt en Wijnaldum zijn normale jongens."

Volgens Hans gaat het niet meer over grote horloges of over vrouwen met een nog korter rokje en dikke auto's. "Kenneth Perez zei toen dat de spelers nog steeds in grote auto's rijden, maar ik bedoel dat ze er niet meer mee pochen. Ze vinden het gewoon fijn."

Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open'

Bron: FOX SPORTS

Deel dit artikel