Hansie urenlang lastiggevallen door Johan Derksen look-a-likes

Hansie urenlang lastiggevallen door Johan Derksen look-a-likes

Hans Kraay jr. werd ooit urenlang lastiggevallen door Johan Derksen look-a-likes, zo onthult hij in zijn belcolumn in Veronica Magazine 3.

De vaste tafelgast van Veronica Inside gaat deze keer uitgebreid los over carnaval, wat dit jaar definitief niet doorgaat vanwege corona. ’Ik ga eigenlijk best vaak carnavallen! Vijf jaar geleden was ook een mooie editie’, begint Hans zijn terugblik naar carnaval 2016.

‘Was een maandag. ik had die avond geen uitzending met René, Wilfred en Johan.’ Volgens Hansie was het toendertijd ineens hip om je als Johan Derksen te verkleden met carnaval. ‘Dus we stappen uit de taxi in Den Bosch en óveral zie ik mensen lopen met lang grijs haar, een snor en een sigaar. Nou, dan weet je ’t wel…’ Hansie voelde de bui al hangen en zijn verwachting werd werkelijkheid. ‘Urenlang kwamen er constant mannen met een snor op me af. De héle dag: Hé Hansie! Hé Johan! Hé Hansie! Hé Johan!'

Ongetwijfeld de meest legendarische carnavalsdag ooit…

Bekijk hieronder hoe Johan ooit zichtbaar genoot van een carnavalsoptreden van Willy en René van de Kerkhof in Veronica Inside.

De complete column van Hans is te lezen in Veronica Magazine nummer 3. Het tijdschrift ligt nu in de winkel.

Bron: Veronica Magazine