Hoe er vrijdagavond TOTO-geschiedenis werd geschreven

Hoe er vrijdagavond TOTO-geschiedenis werd geschreven

Afgelopen vrijdag vulden Johan, Wilfred en René zoals elke uitzending weer de TOTO in. Hoewel er de laatste weken niet goed werd gescoord door de mannen, kan achteraf worden gesteld dat er vrijdag een historische voorspelling plaatsvond.

Na het zien van de Inside Information legt Wilfred de eerste wedstrijd voor: Liverpool-Everton. Johan voorspelt een gelijkspel. René laat Wim de TOTO invullen en herinnert hem er nog even fijntjes aan dat hij slechts tien cent achterstaat op Johan. 'Liverpool wint dat,' denkt Wim. Wilfred gaat voor de hoogste quotering en kiest voor Everton.

De tweede wedstrijd is PSV-Vitesse. Johan voorspelt dat PSV wint, Wim gaat namens René voor een gelijkspel. Wilfred gaat mee met Johan en verwacht dat PSV zal winnen van Vitesse.

De laatste wedstrijd van de TOTO-voorspelling is FC Twente-Feyenoord. Wilfred herinnert de heren eraan dat de Tukkers thuis maar niet kunnen winnen de afgelopen tijd. Toch voorspelt Wim namens René dat Twente te sterk zal zijn voor Feyenoord. René reageert: 'Echt? Leuk man! Vind ik leuk, zou zomaar kunnen!' Johan gaat voor Feyenoord, Wilfred voorspelt een gelijkspel. Voor de wedstrijd FC Twente-Feyenoord dienen de heren ook de exacte uitslag te voorspellen. Johan gaat voor 0-2, Wim namens René voor 2-0 en Wilfred voor 2-2.

Daarmee bleek het een historische TOTO-voorspelling te zijn, want geheel volgens de voorspelling van Wilfred won Everton op Anfield, was PSV te sterk voor Vitesse en speelden FC Twente en Feyenoord met 2-2 gelijk!

Wilfred keek vanmiddag op Twitter al vol verwachting uit naar PSV-Vitesse, nadat zijn voorspellingen van de duels Liverpool-Everton en FC Twente-Feyenoord juist bleken te zijn: 'Ik denk dat ze vooral bij VV Veenendaal (de club waar Wilfred voor speelt, red.) in grote spanning zitten. Op weg naar complete score in de TOTO? Nu hopen dat Roger Schmidt niet onmiddellijk de beste spelers van PSV wisselt...'

Geheel tegen het advies van Wilfred in gooide PSV-trainer Roger Schmidt zijn basisopstelling ten opzichte van het Europa League-duel van afgelopen donderdag volledig om. PSV keek bij rust tegen een 0-1 achterstand aan, maar na het inbrengen van onder andere Götze en Malen draaiden de Eindhovenaren het duel om en wonnen ze met 3-1 van Vitesse. Wilfred heeft dus alles goed in de TOTO!

Embedded content: https://twitter.com/wilfredgenee/status/1363493038258069509

Bekijk de legendarische voorspelling van Wilfred in de beelden hieronder!