Hoe er vrijdagavond Toto-geschiedenis werd geschreven

Hoe er vrijdagavond Toto-geschiedenis werd geschreven

Afgelopen vrijdag werd zoals elke uitzending de Toto ingevuld door Johan, Wilfred en René bij Veronica Inside. Het leek een Toto zoals alle voorgaande, maar achteraf bleek het een historische voorspelling te zijn!

Na het zien van de Inside Information legt Wilfred de eerste wedstrijd voor: Atlético Madrid-FC Barcelona. Johan voorspelt overtuigend: 'Atlético Madrid'. Wilfred is onder de indruk: 'Zo! Zonder Suárez dus?!' De presentator zelf denkt dat de wedstrijd zal eindigen in een gelijkspel. Ook Wim, die voor René de Toto invult, voorspelt dat de punten worden gedeeld.

Dan de volgende wedstrijd: Tottenham-Manchester City. Opnieuw kent Johan geen twijfel: 'The Spurs.' Nadat Wim de quoteringen van Wilfred heeft gehoord, voorspelt ook hij, namens René, een overwinning voor Tottenham. Wilfred houdt het opnieuw op een gelijkspel.

De laatste wedstrijd van de Toto-voorspelling is FC Twente-PSV. Resoluut zegt Johan: 'Gelijk.' Wim voorspelt namens René een overwinning voor PSV, waarna Johan hem nog op andere gedachten probeert te brengen: 'Levert niks op. PSV levert niks op, Wim.' Toch houdt Wim voet bij stuk, waarna Wilfred zich bij hem aansluit en een overwinning voor PSV voorspelt.

Tot slot moeten de heren ook nog de exacte uitslag van FC Twente-PSV voorspellen. Wim vult namens René een 0-3 overwinning voor PSV in, Johan voorspelt een 1-1 gelijkspel en Wilfred verwacht dat de wedstrijd eindigt in 1-3.

Daarmee bleek het een historische Toto te zijn. Geheel volgens de voorspelling van Johan won Atlético Madrid namelijk van FC Barcelona (1-0), versloeg Tottenham Manchester City (2-0) en eindigde FC Twente-PSV in een 1-1 gelijkspel. Johan heeft alles goed in de Toto!

Bekijk de legendarische voorspelling van Johan in de beelden hieronder!