Jan oneens met kritiek Valentijn: 'Dan ben je geen koekenbakker'

Jan oneens met kritiek Valentijn: 'Dan ben je geen koekenbakker'

Valentijn Driessen liet zich donderdag in de Telegraaf kritisch uit over Nicolás Tagliafico. De Chef Voetbal van de krant schreef dat de verdediger van Ajax geen schim meer is van de speler in het successeizoen.

Tagliafico, die een eigen doelpunt maakte in het Champions League-duel met Liverpool (0-1), moest het ontgelden in de column van Valentijn. ‘De Argentijn is geen schim meer van de speler in het successeizoen. Toen vielen zijn rare fratsen niet zo op omdat hij nogal eens scoorde. Tagliafico heeft moeite met het topniveau wat Ajax nodig heeft’, schreef Valentijn. ‘Niet voor niets kwam een transfer niet van de grond hoewel Ajax en Tagliafico daar hun kaarten op hadden gezet.’

Jan Boskamp is het niet eens met zijn Veronica Inside-collega. 'Ik denk dat Valentijn dat expres doet, dat 'ie elke keer van die gekke dingen zegt', lacht Jan in de online rubriek 'Koffie Met Boskamp'. 'Als Messi er is, is Messi de aanvoerder van de Argentijnse ploeg, maar als Messi er niet is, dan is Tagliafico de aanvoerder. Dan ben je geen koekenbakker, concludeert Boskamp.

Bekijk het hele item met Jan Boskamp hieronder.