Jan Smit gaat vanavond concurrentiestrijd aan met Veronica Inside

Jan Smit gaat vanavond concurrentiestrijd aan met Veronica Inside

Jan Smit gaat de concurrentiestrijd aan met Veronica Inside. De zanger zal vanavond voor het eerst te zien zijn als coach bij The Voice of Holland, dat tegelijkertijd met Veronica Inside wordt uitgezonden.

De Volendammer neemt de plek in van Lil' Kleine, die niet terugkeert in een van de draaiende stoelen.

De 34-jarige zanger laat weten dat hij het een eer vindt om coach te worden in The Voice. 'Ik ben er ongelooflijk trots op dat ik deel uit ga maken van de spraakmakende show waar talenten zichzelf in de kijker kunnen zingen', aldus Jan.

Jan Smit is er dan ook helemaal klaar voor. 'Na een periode van rust heb ik zin om mij weer onder te dompelen in allerlei soorten muziek, nieuw talent te begeleiden en ervoor te zorgen dat ‘team Jan’ het 11e seizoen van The Voice gaat winnen!'

Of Johan in de nieuwe coach een geduchte concurrent om de kijkcijfers ziet, is nog maar de vraag. Toen bekend werd dat de zanger samen met The Voice-presentatrice Chantal Janzen en Edsilia Rombley de presentatie van het songfestival op zich zou nemen, leek de analist niet bijster enthousiast. 'Laat ze maar hun gang gaan. Ik hoop dat die Jan beter presenteert dan dat hij zingt, maar voor de rest zal het mij een zorg zijn', aldus Johan Derksen.