Johan Derksen te zien in nieuw seizoen Waar is de Mol?

Johan Derksen te zien in nieuw seizoen Waar is de Mol?

Johan Derksen heeft zich door presentator Johnny de Mol laten strikken voor het nieuwe seizoen van het SBS-programma Waar is de Mol? De analist van Veronica Inside was al eerder te gast in dat programma, toen Johan en Johnny de Mol de Amerikaanse staat Texas bezochten.

Vanwege het coronavirus vindt het nieuwe seizoen echter plaats in Nederland. Daarom laat Johan Johnny de Mol kennismaken met zijn favoriete provincie: Drenthe. De reis start in Johans woonplaats Grolloo en leidt via een brommertocht langs z’n ouderlijk huis en jeugdvoetbalclub, de Hunebed Highway en een rondje over het circuit van Assen naar een gevangeniscel in Veenhuizen.

Verder zijn onder andere Sylvana Simons, Gorden en Sergio Herman te zien in het programma. De jubileumeditie van Waar is De Mol? is vanaf maandag 5 oktober om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Bekijk hieronder beelden van de eerste keer dat Johan te gast was in Waar is de Mol?, toen hij onder andere een tatoeage liet zetten. Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=xj02iocXkvw&feature=emb_title

Eerder gaf Johan in de rubriek 'Groeten uit Grolloo' van Veronica Inside al een rondleiding in zijn mancave. Bekijk het in de beelden hieronder!