Johan reageert op 'huilverhaal' Jeroen van der Boom

Johan reageert op 'huilverhaal' Jeroen van der Boom

Johan reageerde vrijdagavond in de uitzending van Veronica Inside op de kritiek van Jeroen van der Boom. De mannen van Veronica Inside hadden het afgelopen weken veel over het programma Hoge Bomen van Van der Boom waar onder andere Louis van Gaal en ex-voetbalvrouw Sylvie Meis te gast waren. Van der Boom is niet blij met een paar pittige uitspraken en vindt dat er sprake is van eigen nest bevuiling.

In een interview met De Telegraaf zegt Jeroen van der Boom het jammer te vinden dat de mannen zoveel kritiek hebben op een 'eigen' programma. Het programma is namelijk te zien op SBS6 dat net als Veronica eigendom is van Talpa. 'Dat raakt mij wel als ze zelfs bij het succes van SBS6, de eigen club waar we zitten, het woord kutprogramma noemen. Daar moet ik dan wel over nadenken', zegt Van der Boom. 'Ik vind het gewoon geen klasse hebben. Ik weet wel hun format, maar kennenlijk snappen ze mij format niet', gaat Van der Boom verder met zijn beklaag.

Johan kan zich niet vinden in de kritiek en vindt het onzin dat hij geen mening zou mogen hebben, omdat ze toevallig bij dezelfde club horen. Volgens Johan snapt Jeroen dan ook helemaal niks van het format van het programma. 'Wij hebben hier een mening over alles en iedereen', maakt Johan duidelijk. 'We zijn geloofwaardig en niet hypocriet, omdat we ook die mening uitspreken. Je bent alleen geloofwaardig als je ongelimiteerd je mening kan geven', zegt Johan in Veronica Inside.

Volgens Johan is het contractueel afgesproken met grote baas John de Mol dat de mannen alles mogen zeggen over iedereen, ongeacht programma of zender. 'Natuurlijk mag hij ons programma ook een kutprogramma vinden. Maar hij moet niet iets zeggen als eigen nest bevuilen, want dat vind ik zo kinderlijk', laat Johan weten.

Tot slot deelt Johan nog een sneertje uit. 'Hij vertelt één ding dat waar is, ik snap inderdaad zijn format niet. Er zal wel een doelgroep voor zijn. Boer Zoekt Vrouw vind ik ook verschrikkelijk, maar daar is ook een doelgroep voor. Ik kan me alleen niet indenken dat ik naar een tv-programma ga en dat ik iedere gast aan tafel tot mijn schouder in zijn of haar reet moet kruipen. En dan ook nog een liedje moet zingen', sluit Johan af.

Bekijk hier wat de mannen vonden van het optreden van Sylvie Meis in het programma Hoge Bomen.

VIDEO - Johan fileert Sylvie Meis: 'Ik vind het een heel eng meisje geworden'