'Juventus biedt Ronaldo aan bij FC Barcelona'

'Juventus biedt Ronaldo aan bij FC Barcelona'

Juventus wil sterspeler Cristiano Ronaldo verkopen aan FC Barcelona, zo vertelt de Spaanse voetbaljournalist Guillem Balagué woensdagavond aan BBC Radio 5 Live Sport.

Volgens Balagué zou Juventus van het salaris van Ronaldo af willen en hem daarom overal aanbieden, onder meer bij Barcelona. 'Ik verwacht niet dat ze hem makkelijk kwijt kunnen met zijn salaris. Ronaldo verdient 23 miljoen euro netto per jaar. Wie gaat zo'n bedrag betalen?'

Onlangs werd bekend dat FC Barcelona zwaar is getrofffen door de coronacrisis, dus het is sterk de vraag of de club zich deze zomer zal wagen aan een dergelijke transfer.

Ronaldo en Messi staan al jarenlang te boek als beste spelers van de huidige generatie voetballers en stonden gedurende de periode 2009 tot 2018 lijnrecht tegenover elkaar in 'El Clásico' tussen Real Madrid en FC Barcelona. Een samenkomst van deze twee zou dus een behoorlijke stunt zijn.

Wordt vervolgd...

Embedded content: https://twitter.com/5liveSport/status/1293635868276662272

René genoot zaterdagavond met volle teugen van het doelpunt van Messi tegen Napoli in de Champions League. Bekijk het fragment hieronder.