Man City-talent mogelijk verhuurd aan Groningen: 'Geweldig om met Robben te spelen'

Man City-talent mogelijk verhuurd aan Groningen: 'Geweldig om met Robben te spelen'

Manchester City-talent Slobodan Tedic wordt in verband gebracht met een huurtransfer naar het hoge Noorden. Ook NAC Breda zou geïnteresseerd zijn in de Servische spits. Tedic werd vorig seizoen al verhuurd aan het Servische FK Cukaricki. Hij kijkt uit naar een eventuele samenwerking met Arjen Robben.

'Ik heb hem vijftien jaar lang gezien op tv. Ik bewonder zijn kwaliteiten en nu is er misschien een kans dat ik met hem samen ga spelen,' vertelt de twintigjarige spits tegenover het Servische medium Direktno.

De Serv is ook enthousiast over het aanvallende voetbal in Nederland. 'Veel spelers worden door de club verhuurd. Ik zou het niet erg vinden als ik naar Nederland zou gaan, daar wordt veel aanvallend voetbal gespeeld. Dat past goed bij een spits als ik, die graag goals wil maken.'

Toch loopt aanvaller nog niet te ver op de zaken vooruit, het is nog niet helemaal duidelijk wat City met hem wil. 'Het zou geweldig zijn om samen te spelen met Robben, maar ik wil niet op de zaken vooruitlopen. We gaan zien wat de plannen van City zijn.'

Robben verhuist aankomend seizoen weer terug naar Nederland. Shownieuws liet het nieuwe huis van de aanvaller zien. Bekijk het fragment hieronder.

Bron: Direktno