Mario Been over lelijk jasje Hansie: 'Je flikkert altijd al je jasjes weg en deze hou je'

Mario Been over lelijk jasje Hansie: 'Je flikkert altijd al je jasjes weg en deze hou je'

Ook de anchorman van FOX Sports moet het soms ontgelden. Hansie Hansie wordt door de tafel van De Eretribune geplaagd vanwege zijn 'lelijke' gesponsorde jasje.

Onze eigen Hansie Hansie is bij Veronica Inside natuurlijk ook wel eens het mikpunt van plagerij en ook de collega's van FOX Sports zijn er niet vies van. Analist en mode-expert Ronald de Boer is geen groot fan van het jasje dat Hans draagt voor de camera. 'Hans je ziet er normaal altijd tiptop uit met je jasjes, maar dit jasje ik weet het niet. Hij is te wijd, ik weet het niet', concludeert de analist.

Hansie is zichtbaar ontdaan van het commentaar en tot overmaat van ramp moet Mario Been er nog even een schepje bovenop doen. De analist reageert gevat: 'Je flikkert altijd al je jasjes weg en deze hou je dan'. Het zorgt voor een hoop hilariteit in de studio en onze Hansie blijft beteuterd achter. Bekijk hier de beelden!

Embedded content: https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1304884250785779713

Zoals gezegd moet Hansie het in Veronica Inside ook regelmatig ontgelden. Bekijk hier hoe hij wordt onderbroken tijdens een van zijn monologen!