Mbappé geniet van 38-jarige Zlatan: ‘En dat op die leeftijd..'

Mbappé geniet van 38-jarige Zlatan: ‘En dat op die leeftijd..'

Kylian Mbappé is onder de indruk van Zlatan Ibrahimović. De 38-jarige spits van AC Milan eiste gister de hoofdrol op in de uitwedstrijd tegen Sampdoria. De Zweed maakte de 1-0 en 3-0 en bereidde de 2-0 - van Hakan Çalhanoglu - fraai voor.

Mbappé, die de wedstrijd niet live kon volgen, keek donderdagavond het treffen tussen Sampdoria en AC Milan terug. ‘Ben aan het kijken naar de herhaling van de wedstrijd van AC Milan. Zlatan, wat een speler! En dat op 38-jarige leeftijd. Dat was het voor mij vandaag, fijne dag jongens', twittert de aanvaller verbluft.

Embedded content: https://twitter.com/KMbappe/status/1288822630297088005

Ibrahimović staat bij Milan nu op 51 treffers en is daardoor de enige speler die voor beide clubs uit Milaan tenminste 50 keer heeft gescoord in de Serie A. Voor Inter maakte hij er in een eerdere fase in zijn loopbaan 57.

Mbappé heeft, hoe vervelend het ook is, genoeg tijd om wedstrijden van de 38-jarige vedette terug te kijken. De Fransman werd vorige week in de gewonnen eindstrijd van de Coupe de France tegen Saint-Étienne (1-0) uit de wedstrijd geschopt door Loïc Perrin. De 21-jarige aanvaller liep een verstuikte enkel en verrekte enkelbanden op. De medische staf van PSG meldde dat voor het herstel drie weken staat. Perrin, die verantwoordelijk is voor de charge op Mbappé, besloot donderdag opvallend genoeg zijn carrière te beëindigen.