Meerdere Veronica Inside-gezichten te zien in knikkerspektakel SBS6

Meerdere Veronica Inside-gezichten te zien in knikkerspektakel SBS6

Meerdere Veronica Inside-gezichten maken binnenkort hun opwachting in de SBS6-show Marble Mania. Niemand minder dan Hélène Hendriks en Hans Kraay jr. zullen vanaf 21 januari te zien zijn in de spannende knikkerstrijd. Hoe handig zijn ze met knikkers, tijdens de behendigheidspellen? En wie heeft het meeste geluk tijdens de indrukwekkende knikkerraces?

In Marble Mania draait het letterlijk om de knikkers. De drie BN’ers in elke aflevering hebben een band met elkaar: zijn vrienden, collega’s of juist concurrenten. Elke BN’er speelt voor een zelfgekozen goed doel, gesteund door de Vriendenloterij.

De bekende knikkeraars spelen allemaal met een eigen kleur knikker. Ze spelen in elke ronde eerst een behendigheidsspel. Hoe behendiger je bent, hoe meer kans je hebt in de volgende race: de geluksrace. Tijdens die zenuwslopende knikkerrace op steeds een nieuwe, indrukwekkend gebouwde baan, wisselen geluk en pech elkaar constant af. De BN’er die het beste presteert op de geluksbanen, verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale.

Naast Hans en Hélène doen ook Wesley Sneijder, Sander Lantinga, Toine van Peperstraten, Kees Tol en Nick & Simon mee aan het knikkerspektakel, dat vanaf 21 januari te zien is op SBS6.