'Messi neemt lucratieve aanbieding in beraad'

'Messi neemt lucratieve aanbieding in beraad'

10 september 2019, 18:20

De Spaanse journalist Xavi Campos meldt in het programma Club de la Mitjanit van Catalunya Ràdio en Esport3 dat David Beckham contact heeft opgenomen met Messi. De Engelse oud-middenvelder is mede-eigenaar en voorzitter van Inter Miami, dat in 2020 zijn debuut in de Amerikaanse Major League Soccer zal maken.

David Beckham zou Messi willen verleiden om bij Inter Miami te komen voetballen. In Miami zou er een waanzinnig contact klaarliggen voor de 32-jarige dribbelaar. Messi ziet het naar verluidt wel zitten om in de Verenigde Staten aan de slag te gaan en heeft de aanbieding van Beckham ‘in beraad’ genomen.

Bij FC Barcelona is men er echter van overtuigd dat Messi minimaal tot 2022 in Spanje wil blijven voetballen. De aanvaller zou naar verluidt nog eenmaal met Argentinië willen deelnemen aan het WK. Hij zou om die reden van plan zijn om tot het eindtoernooi in Qatar op topniveau te blijven voetballen.

De Catalanen zijn ervan overtuigd dat Messi zijn handtekening gaat zetten onder een contract voor het leven, aangezien de relatie tussen Messi's vader Jorge en voorzitter Josep Maria Bartomeu erg goed is.

COMPILATIE: Jan en René genieten van buitenaardse Messi

Bron: Esport3

Deel dit artikel