Na Robben denkt ook Sneijder aan rentree: 'Er is gesproken met de directie'

Na Robben denkt ook Sneijder aan rentree: 'Er is gesproken met de directie'

Fans van FC Utrecht hebben inspiratie op gedaan in Groningen en vragen Wesley Sneijder om de voetbalschoenen weer aan te trekken. De aanhang van de ploeg uit de Domstad wil Sneijder nog één seizoen in actie zien bij hun club.

De Utrecht-supporters bezochten Sneijder donderdagavond met een spandoek: 'Nog 1 jaar vlammen in je stadsie!' Sneijder werd op zevenjarige leeftijd al opgepikt door Ajax bij FC Utrecht, hij speelde dus nooit in het eerste van de Domstedelingen.

UtrechtFans meldt dat de 36-jarige oud-international nadenkt over een rentree. Ook zou hij al gesproken hebben met technisch directeur Jordy Zuidam. Eén contract heeft de oud-speler van onder meer Ajax en Real Madrid in ieder geval al getekend, het contract dat hem voor eeuwig een fan van FC Utrecht maakt.

Sneijder speelde zijn laatste wedstrijd op 6 december 2018 voor Al Gharafa. Hij bracht vorige week zijn boek uit over zijn leven en loopbaan.

Hélène was aanwezig bij de boekpresentatie van Sneijder en vroeg hem of hij langs zou komen als analist bij de Champions League-uitzendingen op Veronica. Bekijk het antwoord van de recordinternational van Oranje in de beelden hieronder!

Bron: UtrechtFans