Ronaldo verklaart lachend onderonsje met Zlatan

Ronaldo verklaart lachend onderonsje met Zlatan

Het was gisteravond een spectaculaire voetbalavond in Milaan. AC Milan kwam in San Siro na een knappe comeback terug van een 0-2 achterstand en won het Serie A-duel uiteindelijk met 4-2. Toen Zlatan Ibrahimovic AC Milan op 1-2 zette met een benutte penalty, had de Zweedse spits een bijzonder onderonsje met de andere sterspeler op het veld: Cristiano Ronaldo.

Na zijn benutte strafschop draaide Ibrahimovic zich om naar Ronaldo en begon te lachen naar de Portugees. Vervolgens verscheen er ook een lach op het gezicht bij Ronaldo. De twee ervaren stervoetballers hadden duidelijk plezier bij het moment.

Na afloop verklaarde Ronaldo tegenover DAZN wat er schuilde achter het moment. De 34-jarige aanvaller van Juventus schreeuwde namelijk naar zijn keeper Wojciech Szczęsny: 'Tek, je kent hem!'. Daarmee doelde Ronaldo waarschijnlijk op het feit dat de Poolse keeper wist in welke hoek Zlatan de penalty zou schieten.

Niets bleek minder waar, want de 38-jarige Zweed schoot de bal rechts van de keeper en zag Szczęsny de andere hoek in duiken. Hij draaide zich om en lachte naar Ronaldo.

Embedded content: https://twitter.com/LoreBetto/status/1280634442848112640

Embedded content: https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1280619493098741763

Hopelijk kunnen we van beide grootheden nog even blijven genieten op het voetbalveld. Geniet hieronder in ieder geval van de hoogtepunten uit de Champions League-carrière van Cristiano Ronaldo.