Ronaldo woedend om positieve coronatest: 'PCR IS BULLSHIT!'

Ronaldo woedend om positieve coronatest: 'PCR IS BULLSHIT!'

Cristiano Ronaldo mist woensdagavond het treffen met FC Barcelona. De 35-jarige Portugees testte deze week opnieuw positief op het coronavirus, en moet daarom de Champions League-kraker tussen Juventus en FC Barcelona aan zich voorbij laten gaan.

Twee weken geleden werd bekend dat de Portugees besmet was met het virus. Daarna ging Ronaldo in quarantaine. Hij testte opnieuw positief en dat stoort hem mateloos. Ronaldo plaatst op Instagram een foto van zichzelf en schrijft: 'Ik voel mij fit en gezond. Hup Juve!'. Het zit Ronaldo hoog want de sterspeler besluit ook nog een reactie achter te laten. 'PCR IS BULLSHIT', doelend op de keel- en neusslijmtest die wordt gebruikt om het coronavirus aan te tonen. Ronaldo heeft meer dan 241 miljoen volgers op Instagram. De opmerking heeft hij later weer verwijderd.

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, de twee eeuwige rivalen en de grootste sterren van het begin van de 21e eeuw, hebben elkaar niet meer ontmoet sinds Ronaldo in 2018 Real Madrid verliet voor Juventus. Hun laatste Champions League-ontmoeting dateert van 2011 toen de Catalanen de halve finale ten koste van Real Madrid bereikten.

Juventus - FC Barcelona is vanavond vanaf 20:30 uur te zien bij SBS6 en hier op onze website/in onze app.