Stem Escha en Celine de FHM500 in!

Stem Escha en Celine de FHM500 in!

De allermooiste barvrouw én de allermooiste nieuwslezeres van Nederland zijn genomineerd voor een plek in de FHM500. Escha en Celine horen natuurlijk in die felbegeerde lijst met 500 mooiste vrouwen van Nederland: stemmen dus!

Escha tapt, de Coronacrisis niet meegerekend, week in, week uit de lekkerste biertjes. Ze brengt een bloemetje wanneer er iemand jarig is en straalt van oor tot oor achter de bar van Veronica Inside!

Celine laat met haar zwoele stem de luisteraars van Radio Veronica Inside ademloos naar het nieuws luisteren. Ze klinkt echter niet alleen geweldig, zo ziet ze er ook uit!

Escha en Celine staan op eenzame hoogte en verdienen absoluut een plek in de lijst met 500 mooiste vrouwen van Nederland. Escha eindigde vorig jaar op plek 441 en Celine op plek 56. Dat kan dit jaar natuurlijk beter! Klik hier om je stem uit te brengen op Escha en klik hier om je stem uit te brengen op Celine!

Escha is al jaren gelukkig samen met Danny Vera, maar Celine lijkt nog altijd vrijgezel te zijn. Of heeft ze een geheime aanbidder? Bekijk het in de beelden hieronder!

Heeft Celine een geheime aanbidder?