Ten Hag niet blij met manier van juichen Labyad en Promes: 'Heb ik ze net verteld'

Ten Hag niet blij met manier van juichen Labyad en Promes: 'Heb ik ze net verteld'

Erik ten Hag is niet blij met de wijze waarop Quincy Promes en Zakaria Labyad het enige doelpunt van de avond vierden in het bekerduel met AZ. Het tweetal maakte na de 0-1 van Ajax kappersgebaren.

De viering was een reactie op de commotie die was ontstaan nadat er op social media een aantal filmpjes opdoken waarin Quincy Promes, Zakaria Labyad en André Onana in de kappersstoel zitten.

Labyad gaf woensdag na het duel met AZ aan dat die video's al maanden oud zijn 'Je ziet dat de kapperszaak op dat moment open is. Het was in een periode dat het gewoon mocht. Je ziet ook aan mijn kapsel dat het aardig gegroeid is. Ik ga mijn vrouw vragen of ze het kan knippen.'

Embedded content: https://twitter.com/ESPNnl/status/1352017712772481025

Ook Ajax-trainer Erik ten Hag heeft de manier van juichen meegekregen en is niet blij met de actie van de aanvallers. ‘Ik heb ze dat gisteren ook gevraagd maar dan blijken het filmpjes te zijn van een aantal weken/maanden geleden’, zegt Ten Hag op de persconferentie na afloop van bekerduel, te zien op een video van NH.

De trainer van Ajax wil het liever over voetbal hebben, maar na enig aandringen gaat de oefenmeester toch mee in de vragen van een journalist. 'Ik vind het niet handig, dat heb ik ze ook verteld. En dan aanvaarden ze dat. Ze moeten het niet doen.'

Embedded content: https://twitter.com/NHSport_/status/1352038864764940290