Valentijn Driessen vanavond bij Veronica Inside

Valentijn Driessen vanavond bij Veronica Inside

Een week vol gebeurtenissen en genoeg dus om over te praten vanavond bij Veronica Inside. Dat doen de mannen in de vaste opstelling inclusief de man van de hete nieuwtjes en scherpe voorspellingen: Valentijn Driessen!

De chef voetbal van De Telegraaf heeft weer het laatste, hete nieuws rondom Ajax en gaat ons vertellen waar Donny van de Beek en Sergino Dest volgend jaar spelen. Middenvelder Van de Beek staat al geruime tijd in de nadrukkelijke belangstelling van de Koninklijken, maar de club uit Madrid drukt de transfer maar niet door. Oud-voetballer Rafael van der Vaart adviseerde Van de Beek om zijn carrière te vervolgen in Duitsland, omdat Real uit eigen ervaring een lastige club is om te slagen. Valentijn gaat ons vanavond vertellen hoe de transferzaakjes ervoor staan!

Een andere man die dicht op het vuur zit is Martijn Krabbendam, maar dan bij die andere grote club van Nederland: Feyenoord. In Rotterdam staat er namelijk ook een hoop te gebeuren. De club zou in nadrukkelijke belangstelling staan van Amerikaanse investeerders, die er forse miljoenen in willen steken. Krabbendam vertelt hoe de zaken ervoor staan. Ook giste Feyenoord spelverdeler Mark Diemers voor de neus weg van FC Groningen, zelfs nog na een slotoffensief van de club uit het hoge noorden. Verder is het lang niet zeker wie er wel en niet blijven in Rotterdam. Worden de contracten van sterkhouders Fer en Botteghin verlengd? En heeft het talent Kökcu nog zin in een jaartje Feyenoord? Martijn Krabbendam gaat het ons vanavond vertellen!

Naast het voetbal gebeurde er natuurlijk ook weer van alles. Thierry Baudet noemde rapper rapper Akwasi in Goedemorgen Nederland 'Awkwarium' en liep boos weg in een radiouitzending van Met Het Oog Op Morgen. Voormalig FvD-stemmer Johan wil daar ongetwijfeld zijn zegje over doen. Ook René heeft zich weer verbaasd over een man die verkleed kwam als Zwarte Piet naar een anti-racisme demonstratie in Nederland. De analist ziet Nederland al weken op zijn kop staan.

Tot slot werd er natuurlijk ook nog gevoetbald in Duitsland, maar ook de Spaanse La Liga en de Italiaanse beker werden dit weekend weer hervat. De mannen zagen het Nederlandse talent Zirkzee scoren voor het grote Bayern München en de kleine Dries Mertens topscorer aller tijden worden van Napoli. Ook is sportmarketeer Chris Woerts weer aanwezig in de studio om te vertellen hoe de zaken ervoor staan met betrekking tot de hervatting van de Eredivisie, maar ook de Champions League.

Een uur vol gas vanavond. Kijken dus, topshow Veronica Inside, om 20:30 uur bij Veronica!