'United is te laat, Van de Beek gaat naar Real'

'United is te laat, Van de Beek gaat naar Real'

Real Madrid heeft ingestemd met een transfersom van 55 miljoen euro voor Ajax-speler Donny van de Beek, terwijl Manchester United de Oranje-international aan het begin van het seizoen voor minder dan de helft had kunnen overnemen, zo meldt The Mirror.

Een bron dichtbij Van de Beek zou aan het Engelse medium verteld hebben dat Manchester United zich afgelopen zomer terugtrok uit een deal om Donny van de Beek voor 23,5 miljoen euro over te nemen van Ajax. De zaakwaarnemer van de 22-jarige Ajax-middenvelder, Guido Albers, zou gesprekken gevoerd hebben met 'The Red Devils' om een transfer rond te maken, maar de deal werd uiteindelijk afgeketst toen United besloot om Paul Pogba te behouden.

"Nu is het te laat voor Manchester United", vertelt de bron aan The Mirror. "Het is meer dan tachtig procent zeker dat Van de Beek de overstap maakt naar Real Madrid. De enige hoop voor Mancheser United is dat Real Madrid zich terugtrekt, maar daar is op dit moment geen sprake van."

Het zou dan gaan om een zomertransfer, aangezien Donny van de Beek zaterdag in een interview met FOX Sports aangaf dit seizoen zeker bij Ajax te blijven.

Wordt vervolgd..

Is Van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?