Veronica Inside nieuwe ochtendshow Radio Veronica

Veronica Inside nieuwe ochtendshow Radio Veronica

Het bleef lang spannend, maar de kogel is door de kerk: Veronica Inside verhuist naar de ochtend van Radio Veronica! Vanaf 2 november wordt je 's ochtends wakker met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen.

De ochtend is niet helemaal nieuw voor team Veronica Inside. Vorig jaar verhuisden ze al voor één week naar de ochtend en dat is goed bevallen. Wilfred Genee: 'De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit!'

Celine Huijsmans verhuist niet mee naar de ochtend. Het vroege tijdstip is niet te combineren met haar televisiewerkzaamheden voor Shownieuws. Vaste invaller Florentien van der Meulen neemt haar taken over.

Veronica Inside is vanaf 2 november iedere maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 09.00 uur te horen op Radio Veronica. Tot 2 november is dj Martijn Muijs samen met nieuwslezeres Florentien in de ochtend van Radio Veronica te horen. De invulling van de vrijdagochtend en nieuwe middagshow worden binnenkort bekendgemaakt.