'Verzoening Wesley Sneijder en Yolanthe lijkt nabij'

'Verzoening Wesley Sneijder en Yolanthe lijkt nabij'

Het gaat steeds beter tussen Wesley Sneijder en Yolanthe. Het tweetal kondigde in de zomer van 2019 hun scheiding aan, maar het voormalig glamourkoppel heeft sinds enkele maanden weer goed contact.

Onlangs vertelde Wesley Sneijder in De 538 Ochtendshow van Frank Dane dat hij de hoop op een verzoening nog altijd niet heeft opgegeven. 'Niemand kan in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft gewoon tijd nodig en we moeten elkaar weer vaker gaan zien.'

Dat laatstgenoemde lijkt te lukken, want volgens de Story zouden Wesley en Yolanthe weer met elkaar aan het daten zijn. Dat nieuws kreeg het weekblad deze week binnen van goed ingevoerde bronnen.

‘Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand’, schrijft de Story. ‘Ze willen elkaar in alle rust terugvinden. Voor Wesley betekent dit enorm veel. Yolanthe wilde niets liever dan een gelukkig gezinsleven, maar dat maakte Wesley onmogelijk. De afgelopen weken en maanden heeft Yolanthe gezien dat Wesley enorm zijn best heeft gedaan om te veranderen. Om die reden zou Yolanthe hem een tweede kans willen geven. Wesley zal hard zijn best moeten doen om Yolanthe weer voor zich te winnen, maar de belangrijke eerste stap is gezet’, valt te lezen in het weekblad.

Story heeft ook Wes en Yo om een reactie gevraagd. Het management van de actrice laat weten niks te kunnen bevestigen. Sneijder laat op zijn beurt weten niks los te willen laten. 'Ik wil er echt niets over zeggen', aldus de oud-voetballer.

René en Johan vonden het 'niet zo handig' van Wesley Sneijder dat hij het toendertijd verknald heeft bij Yolanthe. Bekijk hieronder hoe de mannen reageerden op de scheiding van Wes en Yo.

VIDEO - Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'