Vriendin Ronaldo 'hartelijk toegezongen': 'Georgina, laat je tieten zien!'

Vriendin Ronaldo 'hartelijk toegezongen': 'Georgina, laat je tieten zien!'

Niet Ronaldo, maar zijn bloedmooie vriendin Georgina Rodriquez staat dit keer eens in de spotlight. Het kampioenschap met Juventus is in de tas, dus vond de familie Ronaldo het wel een goed moment voor ontspanning. Tijdens een boottocht met het hele gezin wordt de familie herkend door een aantal 'Juventus-fans' in het water. Dit keer is het vooral vrouwlief Georgina die de aandacht op zich eist.

Het begint ontschuldig, de mannen in het water zingen de Argentijnse schone toe met teksten als: 'Georgina is er één van ons!'. Al snel wordt de groep hitsige mannen in het water steeds groter en worden de teksten steeds ordinairder. 'Georgina laat je tieten zien', klinken de seksistische kreten uit het water.

Of Ronaldo blij is met het onthaal richting zijn vriendin valt zeer te betwijfelen. De 26-jarige brunette filmde het tafereel zelf en kon er eerst wel om lachen. Wanneer de mannen de seksistische liederen inzetten hoor je een verontrustende shock en stopt de opname abrupt. Bekijk hieronder de beelden!

Embedded content: https://twitter.com/CarlosS09208397/status/1288122592285532160