ZIEN: Eerste foto's Dirk Kuyt met nieuwe vlam

ZIEN: Eerste foto's Dirk Kuyt met nieuwe vlam

Vorige maand werd bekend dat Dirk Kuyt weer gelukkig in de liefde is. De voormalig voetballer zou sinds kort samen zijn met ene Kate. Het weekblad Weekend heeft het stel nu voor het eerst samen op de foto weten vast te leggen.

De voormalig aanvaller zou eind 2019 al verliefd zijn geworden op Kate, zo vertelde Albert Verlinde onlangs aan de desk van Shownieuws. ‘Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden. Op dat moment woonde zij nog in Bussum, waar Dirk af en toe naartoe ging met een capuchon op zijn hoofd om niet gezien te worden. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam en schijnen ze heel gelukkig te zijn’, aldus de Shownieuws-deskundige.

Kuyt heeft niet alleen een nieuwe liefde. De 40-jarige oud-voetballer van onder andere FC Utrecht, Feyenoord en Liverpool was onlangs te gast bij Ziggo Sport om Tottenham Hotspur - Liverpool te analyseren en verraste de kijker met een compleet nieuwe look.

Bekijk hieronder de eerste foto's van Dirk en Kate. Embedded content: https://twitter.com/weekbladweekend/status/1367014585459482629/photo/1

Embedded content: https://twitter.com/weekbladweekend/status/1367009012559056896